9.2 / 10
  
   Openingstijden showroom Maandag - Vrijdag 10:00-17:00u Zaterdag 10:00-16:00u

Bouwprojecten van Fabritius: zakelijk en particulier

Uw complete verbouwing en inrichting in 1 hand  

Fabritius Bouw & Interieur realiseert projecten in de zakelijke en particuliere markt. In de zakelijke markt werken we voor opdrachtgevers als Juwelierketen Schaap & Citroen, Steinberg Trouwringen, Politie Limburg Zuid, Stichting Gehandicaptenzorg Limburg (SGL), Inex Architecten, Rabobank Centraal Plateau Limburg, Gemeente Schinnen, Heusschen & Schrouff, diverse woningverenigingen etc. etc.. 

De belangrijkste fase in het bouwtraject is de afbouwfase. In deze fase moeten er in kort tijdsbestek veel verschillende werkzaamheden door veel verschillende partijen worden uitgevoerd. Het is dan ook evident dat in deze fase de meeste fouten (kunnen) worden gemaakt en de uiteindelijke kwaliteit van het project wordt bepaald.  

Het grote voordeel van Fabritius is dat we vrijwel alle werkzaamheden uitvoeren met eigen mensen, waarbij met name de combinatie (af)bouw en interieur sterk is. Tweede voordeel voor de klant is dat er tijdens de uitvoeringsfase maar 1 aanspreekpunt is (de directeuren Fer of Ron Goessens). Zo wordt de kans op communicatiestoornis tijdens de uitvoering tot een minimum beperkt en wordt de kwaliteit van het werk volledig en alleen bepaald door de kwaliteit van de vaklieden.

 
Rolex Boutique PC.40 Amsterdam
 
Tandarts Brunssum
 
123Gold trouwringen Amsterdam
 
Huisarts Maastricht
 
Bastiaans Maastricht
 
WatchCity Amsterdam
 
S&C PC.51 Amsterdam
 
S&C Den Haag
 
S&C Rotterdam
 
Fabritiushuis Schinnen
 
Cremers Puth
 
Frenken Oirsbeek
Bezoek showroom    Stuur een email